SALONICA BASKETBALL CAMP
     

 

Α.Κ. ΑΣΤΕΡΙΑ 2019-20

 

Εκκίνηση της αθλητικής χρονιάς για τις ακαδημίες της Α.Κ. ΑΣΤΕΡΙΑ,  στο κλειστό γυμναστήριο της Γερμανικής Σχολής το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες - Εγγραφές

 

Δημήτρης Παπαδόπουλος: 6946428576

Θεόδωρος Ροδόπουλος: 6944263010

 

 

 

γραφ.: +30 2310 452542

 


Τουρνουά Εφήβων στη μνήμη του Νίκου Δημητρίου

 

                            

 

Σπουδαίο τουρνουά Εφήβων στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Δημητρίου, στο οποίο θα δώσουν το παρών Άρης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Αστέρια, Μαντουλίδης, ΧΑΝΘ! 

 

Όπως αναφέρει ο γιος του αείμνηστου προπονητή, Δημήτρης Δημητρίου:

«Έβλεπες πάντα μπροστά, είχες ένα ιδιαίτερο ταλέντο να συνδυάζεις πρωταθλητισμό και ανάδειξη νέων παικτών. Σαν καθηγητής, αλλά και σαν προπονητής πάντα χαιρόσουν να βλέπεις νέα παιδιά να εξελίσσονται αγωνιστικά, αλλά κυρίως ως προσωπικότητες. Για όλους αυτούς τους λόγους το όνομά σου είναι, και θα είναι, συνδεδεμένο με τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο Τουρνουά Εφήβων «Νίκος Δημητρίου» που θα λάβει χώρα στο Κλειστό γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη από την Τετάρτη 30/8 έως και το Σάββατο 2/9.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρξει κουμπαράς στήριξης για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

 


Καλώς ήλθατε στην ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ!

Ο Θεόδωρος Ροδόπουλος με εκλεκτό επιτελείο προπονητών διδάσκει το basketball στην ακαδημία ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ σε μια άλλη μορφή. Ελάτε να μας βρείτε στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή για να γνωρίσετε και εσείς το άθλημα όπως ακριβώς πρέπει να το μαθαίνουν οι νέοι και οι νέες από μικρή ηλικία.

Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 452542 ή στο 6947847623.

Η ιστορία

Η ανάγκη της συνέχειας του έργου του Salonica Basketball Camp –του πρώτου basketball camp που έγινε στην Ελλάδα το 1983– και η επιθυμία του Θόδωρου Ροδόπουλου να δείξει ένα «διαφορετικό» τρόπο δουλειάς οδήγησε στην δημιουργία της Πρότυπης Ακαδημίας Basketball «ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ».

4-5 προπονητές στο γήπεδο, συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. - Ε.Ο.Κ. και αποδέσμευση των παικτών σε ηλικία 19 ετών είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του τρόπου λειτουργίας της Ακαδημίας «Τα Αστέρια».

Ξεκίνησε το 1988-89 στα «Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη», συνέχισε την πορεία της στο «Ελληνικό Κολέγιο» και κατέληξε στις «φιλόξενες» εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Σκοπός της ακαδημίας καλαθόσφαιρας «Τα Αστέρια» είναι η σημαντική τεχνική βοήθεια των νέων παράλληλα με τη συμμετοχή των αθλητών σε επίσημους αγώνες αλλά και τουρνουά για απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών. Η όλη προσπάθεια της Ακαδημίας «Τα Αστέρια» στηρίζεται στο σκεπτικό ότι το ζητούμενο αποτέλεσμα τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες θα πρέπει να επιτευχθεί μέσα από τον συνδυασμό ομαδικότητας, εξαιρετικής τεχνικής, εργατικότητας, σωστής συμπεριφοράς και ενθουσιασμού.

Το πρόγραμμα

Στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή.

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας «Τα Αστέρια» ξεκινάει το Σεπτέμβριο και διαρκεί μέχρι τα μέσα του Ιουνίου. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται τέσσερις (4) προπονήσεις με την παρουσία 4-5 προπονητών σε κάθε προπόνηση. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό θερμαινόμενο γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής το οποίο έχει επίσης πολύ καλούς και χρήσιμους βοηθητικούς χώρους προπόνησης (αίθουσα εκγύμνασης με βάρη, στίβο, κ.ά.).

Το μέλλον

Η ανδρική ομάδα πάντοτε αποτελείται από παίκτες του εφηβικού και παιδικού οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν σωστά μέσα από αυτήν. Η μοναδικότητα όμως της Ακαδημίας «Τα Αστέρια» είναι το γεγονός ότι μόλις οι αθλητές-μέλη της συμπληρώσουν το 19ο έτος της ηλικίας τους αποδεσμεύονται και είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε οποιοδήποτε σύλλογο της αρεσκείας τους χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση προς την Ακαδημία.

Νέα

 Ροή ειδήσεων

 

   

  

Videos

Περισσότερα videos…

Αρχική |  Θ.Ροδόπουλος |  Ιστορία |  PhotoGalleries |  Εγκαταστάσεις |  Πρόγραμμα |  Εγγραφές |  Αστέρια |  Χρήσιμοι Σύνδεσμοι |  Επικοινωνία | 

Copyright © 2024 Salonica Basketball Camp - All rights reserved.Developed by PowerSite O.E.